Javni poziv za prijavu predavača za pripremu i provedbu edukativnih radionica za nastavnike i učenike strukovnih predmeta o natjecanjima WorldSkills Croatia

Objavljen je Javni poziv za prijavu predavača za pripremu i provedbu edukativnih radionica za nastavnike i učenike strukovnih predmeta o natjecanjima WorldSkills Croatia u školskoj godini 2022./2023. u okviru ESF-ova projekta Promocija učeničkih kompetencija i strukovnog obrazovanja kroz strukovna natjecanja i smotre.

 

U sklopu ESF-ova projekta „Promocija učeničkih kompetencija i strukovnog obrazovanja kroz strukovna natjecanja i smotre“ Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih raspisala je Javni poziv za prijavu predavača za pripremu i provedbu edukativnih radionica za nastavnike i učenike strukovnih predmeta o natjecanjima WorldSkills Croatia u školskoj godini 2022./2023.

Svrha ovog Javnog poziva je odabir predavača za pripremu i provedbu kratkih radionica za nastavnike i učenike strukovnih škola s ciljem edukacije o WorldSkills Croatia modelu  natjecanja, bolje pripreme za učenike i nastavnike za sudjelovanje u natjecanjima kao i podizanje interesa za sudjelovanje u novom ciklusu natjecanja učenika strukovnih škola WorldSkills Croatia 2023.

U izborniku Dokumenti možete pronaći tekst poziva u okviru kojeg možete pronaći i kratke upute zainteresiranim predavačima.

Uz prijavu ne propustite priložiti potrebne obrasce: Prilog 1 i Prilog 2.

Rok za prijave na poziv je 15. rujna 2022. godine.

Prijava se podnosi isključivo elektroničkom poštom na e-adresu: worldskillscroatia@asoo.hr

Nepotpune prijave i prijave izvan roka neće se razmatrati.

Skip to content