Izvješće o Državnom natjecanju učenika strukovnih škola – WorldSkills Croatia 2023.

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih izradila je Izvješće o Državnom natjecanju učenika strukovnih škola – WorldSkills Croatia 2023.

Izvješće na jednom mjestu objedinjuje sve relevantne informacije o provedenom natjecanju – rezultate natjecanja i smotri, izjave sudionika natjecanja, podatke o sudionicima (natjecateljima, mentorima, prosudbenim povjerenstvima, školama domaćinima, partnerima, sponzorima, posjetiteljima, stranim natjecateljima i uvaženim gostima) te ostale informacije i brojne fotografije sa samog natjecanja.

U školskoj godini 2023./2024., osnaženi dosadašnjim iskustvima, pružit ćemo priliku novim natjecateljima kako bi pokazali svoja znanja i vještine i predstavili sebe i škole iz kojih dolaze. Nadamo se da će Izvješće biti nadahnuće budućim natjecateljima, mentorima i ostalim sudionicima natjecanja (partnerima, sponzorima, školama domaćinima, itd.) za aktivno uključivanje u samo natjecanje kao jednu od važnih platformi za predstavljanje rada učenika, škola, ali i gospodarskih subjekata i mnogih sudionika na području strukovnog obrazovanja, tržišta rada i gospodarstva u cjelini.

Elektronska verzija dokumenta dostupna je i pod kategorijom Dokumenti.

Skip to content