15 ožujak 2019

U tijeku su prijave učenika i mentora koji su se kvalificirali na Državno natjecanje učenika strukovnih škola - WSC2019

Učenici i mentori koji su se kvalificirali na Državno natjecanje učenika strukovnih škola - WSC2019 trebaju popuniti prijavni obrazac

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih pripremila je prijavni obrazac za sve učenike i mentore koji su se kvalificirali na Državno natjecanje učenika strukovnih škola - WorldSkills Croatia 2019. 

Poveznica na prijavni obrazac poslana je na e-mail adrese škola iz kojih dolaze kvalificirani učenici i mentori, rok prijave je 17.3.2019. godine do kraja dana.

Budući da se ova aktivnost provodi u okviru ESF projekta, Agencija je obvezna od sudionika zatražiti određene dokumente. Stoga molimo sve škole da prije dolaska njihovih natjecatelja i mentora u Zagreb na Zagrebački velesajam pripreme sljedeće dokumente:

Izjava škole

Obrazac 1

Obrazac 2

Ispunjavanje Obrazaca 1 i 2 obvezno je​ za mentore i natjecatelje. Na poveznici možete pronaći Upute za popunjavanje istih. 

Molimo da na Državno natjecanje učenika strukovnih škola - WorldSkills Croatia 2019. donesete sve navedene dokumente u potpunosti ispunjene. Napominjemo kako Izjava škole mora biti potpisana od strane ravnatelja/ice te ovjerena pečatom škole.

Također, na poveznici možete pronaći Tablicu za refundaciju troškova prijevoza; istu će svaka škola sudionik natjecanja nakon događaja slati Agenciji za sve svoje natjecatelje i mentore zajedno.

Čestitamo svim kvalificiranima i vidimo se u Zagrebu!