22 rujan 2020

Pripremna radionica tima Hrvatska za odlazak na EuroSkills 2020

Najveće europsko natjecanje u strukovnim vještinama

Europsko natjecanje najveće je europsko strukovno natjecanje koje promiče izvrsnost i strukovne vještine mladih do 25 godina života, a održava se svake dvije godine u jednoj od država članica WorldSkills Europe organizacije.

Hrvatski tim, pod nazivom WorldSkills Croatia, kao punopravna članica WorldSkills Europe obitelji, nastupa sa delegacijom od 15 natjecatelja u 12 disciplina. Natjecanje će se održati od 06. do 10. siječnja 2021. u Grazu, Austrija.

Pripreme hrvatskog tima za nadolazeće europsko natjecanje u Grazu održale su se u Sv. Martinu na Muri od 23. – 25. rujna 2020.

Fotogalerija

Pripreme su osmišljene kroz višednevnu radionicu koja obuhvaća aktivnosti poput: pripreme i analize zadatka za nadolazeće natjecanje, psihološke radionice za natjecatelje i eksperte, zajedničkih aktivnosti poticanja timskog duha te kvizova znanja o poznavanju EuroSkills pravila.

Vijesti vezane uz WorldSkills i EuroSkills natjecanja, novosti iz svijeta promicanja izvrsnosti i vještina te ostale interesantne sadržaje možete pratiti na internet stranici WorldSkills Croatia te putem društvenih mreža.