12 ožujak 2019

Popis sudionika Državnog natjecanja učenika strukovnih škola - WorldSkills Croatia 2019.!

Ponosno objavljujemo popis svih natjecatelja i mentora koji će se boriti za medalje i Nagradu Faust Vrančić na ovogodišnjem Državnom natjecanju učenika strukovnih škola - WorldSkills Croatia 2019.!

Dragi učenici, nastavnici i ravnatelji, 

na poveznici možete pronaći popis svih sudionika Državnog natjecanja učenika strukovnih škola - WorldSkills Croatia 2019.

Navedene su sve discipline, škole domaćini disciplina, sudionici i škole iz kojih dolaze.  

Čestitamo svima koji su se kvalificirali na državno natjecanje!

Za sve dodatne informacije ili eventualne korekcije popisa dostupni smo na adresi worldskillscroatia@asoo.hr .

 

 

VIDIMO SE NA ZAGREBAČKOM VELESAJMU 26.-28.3.2019.!

 

 

Informacija o privoli za korištenje osobnih podataka u svezi provedbe projekta Promocija učeničkih kompetencija i strukovnog obrazovanja kroz strukovna natjecanja i smotre:

Svi sudionici Državnog natjecanja učenika strukovnih škola - WorldSkills Croatia 2019. prijavama i sudjelovanjem na školskoj, međužupanijskoj i državnoj razini natjecanja dali su svoju suglasnost da Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih prikuplja, obrađuje i objavljuje dane osobne podatke u svrhu sudjelovanja na državnom natjecanju WorldSkills Croatia 2019.

Također su potvrdili da su upoznati s pravom da se u svakom trenutku tijekom provedbe projekta može zatražiti pristup osobnim podacima te ispravak, brisanje ili ograničavanje obrade osobnih podataka kao i pravo na podnošenje prigovora na obradu osobnih podataka.

Privola je dana dobrovoljno te su sudionici upoznati da se u svakom trenutku može povući te tražiti prestanak daljnje obrade osobnih podataka. Povlačenje privole ne utječe na zakonitost obrade koja se temeljila na privoli prije nego je povučena.