12 ožujak 2021

Obavijest - produžen rok za Iskaz interesa za natjecanje učenika strukovnih škola - WorldSkills Croatia 2021.

Agencija poziva sve strukovne škole na iskazivanje interesa za sudjelovanje učenika u natjecanjima - WorldSkills Croatia 2021.

Obavještavamo sve strukovne škole da je produžen rok za iskazivanje interesa škola za sudjelovanjem u strukovnim natjecanjima WorldSkills Croatia 2021. do 17.3.2021.

 

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih pristupila je organizaciji Državnih natjecanja učenika strukovnih škola - WorldSkills Croatia 2021.

 

Putem WSC SINAS sustava - WorldSkills Croatia Središnjeg Informacijskog Natjecateljskog Sustava omogućeno je iskazivanje interesa škola za sudjelovanjem u strukovnim natjecanjima u tekućoj školskoj godini prema disciplinama koje su definirane u Pravilima i uputama za provedbu i organizaciju natjecanja učenika strukovnih škola – WorldSkills Croatia 2021.

 

Svaka škola može iskazati interes za jednu ili više disciplina u kojima želi da se njezini učenici natječu u školskoj godini 2020./2021. Temeljem iskazanog interesa Agencija će planirati izlučna i državno natjecanje.

 

Pristup WSC SINAS sustavu: https://worldskills.asoo.hr

 

Rok za iskaz interesa putem WSC SINAS sustava: 17.3.2021.